İngiliz Dilbilimi Bölümü
Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dilbilimi Bölümü ağ sayfasına hoş geldiniz!
Türkiye'nin öğretim dili İngilizce olan ilk dilbilim bölümü
1972'de kurulan bölümümüz, Türkiye'de öğretim dili İngilizce olan ilk dilbilim bölümü olma özelliğiyle ülkemizde dilbilimin bir sosyal bilim alanı olarak tanınmasına önemli katkılar sağlamıştır.
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyetine Katılacak Olan Öğrencilerin Dikkatine!

2023-2024 Öğretim Yılı Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni’ne katılmak isteyen mezun adaylarımızın (mezun durumunda olan ya da mezun durumunda olmadığı halde mezuniyet törenine katılmak isteyen öğrencilerin), 25 Haziran 2024 Salı saat 17.00’ye kadar Bölümümüz Arş. Gör. Esin Özge Esen'i (esin.esen@hacettepe.edu.tr), aşağıdaki katılım forumunu doldurarak, e-posta yolu ile bilgilendirmesi gerekmektedir. Mezuniyet törenine katılmayacağı halde, tören esnasında adının okunmasını isteyen öğrenciler de aynı şekilde bilgilendirme yapmalıdır.

Katılım Formu